Va aflati aici:
Pagina Principala » Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Drepturi de autor

FERTAN este o marca inregistrata. Utilizarea acestei marci fara acordul scris al titularului, numit SALSA Saarbrücken si FERTAN ROMANIA este interzisa.

De asemenea, utilizarea imaginilor de pe site-ul nostru fără permisiunea expresă a SALSA Saarbrücken, în calitate de proprietar al mărcii comerciale şi drepturilor de autor si FERTAN ROMANIA, este interzisa.

Politica de confidentialitate online

Trebuie sa subliniem ca orice transmisie de date pe internet nu este complet sigura. De accea, putem doar sa limitam informatiile pe care le procesam si pe care dvs ni le transmiteti in mod electronic.

La accesarea unor pagini de pe site-ul nostru veti fi rugat sa introduceti anumite informatii despre dvs. Acceptul sau refuzul este numai decizia dvs.

Aveti dreptul sa va informati despre informatiile date, si totodata dreptul de a corecta, bloca sau sterge datele transmise. Secretul telecomunicatiilor va protejeaza continutul adresei de email de acces neautorizat.

Orice problema legala aparuta din cauza violarii intimitatii pe o oferta externa site-ului nostru, pentru care insa furnizam un link, nu se va rasfrange asupra noastra.