Va aflati aici:
Pagina Principala » Despre Noi

Despre Noi

In 1981 furnizarea produselor FERTAN a inceput printr-o agentie comerciala numita Kaiser – Lang – FERTAN – Saar, comercializand produse chimice pentru tratamentul suprafetelor.

In 1983 agentia comerciala s-a transformat intr-o companie limitata, FERTAN GmbH, dar a continuat sa functioneze ca o agentie pentru unul din cele mai bune produse chimice, care, localizat in sudul Europei, s-a specializat in produse pentru tratamentul metalului.

Inca de la inceput, FERTAN GmbH a imbunatatit gama de produse si profitul de la an la an.

Printr-un efort sustinut in a depasi mereu standardul de calitate, FERTAN a ajuns in parteneriate cu producatori de automobile, producatori de echipament de constructii etc.

Prin produse de inalta calitate si sustinute de succesul obtinut in Germania, am creat o retea internationala de distribuitori, dealeri si parteneri.

In 1997 producatorul italian I.T.B. a fost vandut, iar detinatorul curent al FERTAN GmbH a putut sa preia controlul companiei si al productiei in acest domeniu al tratamentului metalului.

Din 1998, FERTAN a deschis reparatori autorizati pentru sistemul de protectie pe termen lung impotriva coroziunii in Germania.

In 1999 FERTAN a realizat o gama speciala de produse chimice pentru sezonul rece in parteneriat cu SESAM.

In 2001 FERTAN a preluat o companie regionala puternica in domeniul spalarii manuale si protectiei pielii si in 2002, linia completa a fost cumparata, iar de atunci aceste produse desavarsesc ofertele internationale ale FERTAN.

La sfarsitul anului 2004, FERTAN s-a mutat intr-o noua zona, dotata cu hale de productie si depozitare intr-o zona industriala istorica. Acum suntem echipati cu cele mai noi echipamente de productie, iar ambianta frumoasa de la periferia orasului Saarbruecken ne ajuta sa indeplinim filozofia companiei.